Nieuwsbrief

Vrij16Dec
Zat17Dec

Gezondheidsconferentie preventie

Gent ICC - Internationaal Convention Center
Van Rysselberghedreef 2 bus 1 - Citadelpark
9000 Gent
Het bepalen van nieuwe gezondheidsdoelstellingen.

Het Internationaal Convention Center in Gent is op vrijdag 16 en zaterdag 17 december 2016 het decor voor de Gezondheidsconferentie Preventie, een belangrijke gelegenheid voor iedereen die begaan is met zorg en gezondheid in Vlaanderen.

Dit event heeft als doel om de afgelopen gezondheidsdoelstellingen voor Tabak, Alcohol en Drugs alsook van Voeding en Beweging te vernieuwen. Met een participatief traject wil het nieuwe doelstellingen bepalen, met zoveel mogelijk input van alle partners die willen meewerken aan een gezonder Vlaanderen. 

Ook u kunt uw stem laten horen over deze thema’s. Nog tot 18 november kunt u via de online enquête op www.gezondheidsconferentie2016.be aangeven of u het de taak vindt van verschillende omgevingen zoals het werk en de school om aan gezondheidsbevordering en ziektepreventie te werken en welke thema’s u belangrijk vindt.  Het invullen van de vragenlijst vraagt zo’n 10-tal minuten. De resultaten worden mee in rekening gebracht bij de verdere vormgeving van het nieuwe preventieve gezondheidsbeleid.

Meer info.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen