Nieuwsbrief

Vacature communicatiemedewerker - halftijds (19,50u/week) - onbepaalde duur

Sta jij je mannetje/vrouwtje, zowel online als offline? Heb jij een vlotte pen, grafische skills en denk je zowel in woord als in beeld? Dan ben jij misschien wel dé kandidaat voor deze functie! 

Logo Dender vzw...

... is een neutrale netwerkorganisatie die samen met haar lokale partners inzet op gezondheid. Met onze vakkennis, gedrevenheid en talent voor samenwerking streven we er naar om de Vlaamse gezondheidsdoelstellingen en het thema 'Gezond en Milieu' te realiseren in ons werkingsgebied. Dit doen we door te sensibiliseren, informeren, ondersteunen en het opzetten van een gezondheidsbeleid en noden te signaleren aan relevante overheden. 

Je uitdaging? 

Als communicatiemedewerker maak je de opdracht, doelstellingen en projecten van Logo Dender vzw breed bekend via diverse communicatiekanalen. Je slaagt erin om onze boodschap op een creatieve en aantrekkelijke manier uit te dragen en bent een geloofwaardige gesprekspartner voor pers en partners, maar kan ook online de juiste antwoorden bieden. Afwerking en de puntjes op de i zetten is je tweede natuur.

Communicatie

Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van teksten voor de website, nieuwsbrieven, brochures... Een vlotte pen is een must. Kennis van mailchimp, Hootsuite ... is een troef. Ook mondeling kan je complexe thema's op een vlotte manier vertellen. Je schrijft persberichten en staat de pers te woord wanneer nodig. 

Je bent geprikkeld door het verruimen van het professioneel netwerk met het oog op gezondheidspromotie en ziektepreventie. Je komt steeds professioneel en geloofwaardig over en je draagt de visie van Logo Dender vzw uit.

Sociale media

Je bent verantwoordelijk voor zowel het schrijven als het ontwerpen van posts en denkt na over de strategische inplanning hiervan. Je weet wanneer het publiek van Logo Dender vzw online vertoeft. Je bent een creatieve content creator die bij elke post op social media nadenkt hoe deze zoveel mogelijk mensen kan overtuigen om op die like-button te klikken. Je kan foto's maken en bewerken. Gifjes en filmpjes schud je uit je mouw. En dit steeds zonder de missie en visie van Logo Dender vzw uit het oog te verliezen.

Grafisch ontwerp 

Je hebt kennis van Adobe Indesign, Photoshop en Illustrator en kan creatieve en verrassende ontwerpen neerzetten zonder de bestaande huisstijl uit het oog te verliezen. Je hebt ervaring in het drukklaar maken van bestanden. Afwerking en de puntjes op de i zetten is je tweede natuur, zowel in tekst als in beeld. 

Waar kom je terecht?

We verwelkomen je graag in een kleine en zeer gedreven organisatie, waar veel belang wordt gehecht aan je inhoudelijke expertise én talent voor samenwerking. We houden ervan om onszelf ambitieuze doelen te stellen én deze te halen en zo partners te overtuigen van het belang van onze werking. Je flexibiliteit en enthousiasme is een meerwaarde is een meerwaarde in ons team.

Je bent ...?

  • een bachelor in de communicatie, grafische vormgeving, marketing ... (of gelijkwaardig in ervaring). Iemand die vlot met office softwarepakket (waaronder Acces), andere ICT toepassingen (o.a. Adobe Indesign, Photoshop, Illustrator en Mailchimp) en sociale media om kan.
  • en daarboven iemand die...
  • ... geprikkeld is door het verruimen van het professioneel netwerk?
  • ... in elke omstandigheid een geloofwaardige indruk maakt?
  • ... complexe thema's op een vlotte manier kan vertalen en vertellen? 
  • ... een vlotte pen hanteert?
  • ... beschikt over een rijbewijs en een wagen voor gebruik in dienstverband? 
  • ... creatief en nauwgezet te werk gaat?

Dit hebben wij voor jou in petto...

... een halftijdse (19,5/39) functie van onbepaalde duur, met verloning conform de barema binnen PC 331, de mogelijkheid om flexibel om te gaan met je arbeidstijd in overleg met team en coördinator en een stimulerend vormings- en ontwikkelingsbeleid.

We zien jouw creatieve sollicitatie graag tegemoet!

Stuur deze naar Logo Dender vzw, Kareelstraat 100 bus 1 te 9300 Aalst (ter attentie van Sophie Goetghebuer) of via mail naar sophie.goetghebuer@logodender.be en dit graag voor 31 mei 2017. 

Logo Dender vzw hecht veel belang aan diversiteit. Daarom waarderen wij de competenties van iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of arbeidshandicap. 

Vacature communicatiemedewerker - Logo Dender vzw

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen