Nieuwsbrief

← Vorige

Tiendaagse Geestelijke Gezondheid

Op 10 oktober is het opnieuw de Werelddag van de Geestelijke Gezondheid. In de vorige edities stonden er filmavonden, meditatiesessies, wandelingen, theatervoorstelling en prikkelende lezingen op het programma. Alles bij elkaar noteerden wij zowat 325 acties in meer dan 95 Vlaamse steden en gemeenten. Door het grote succes maken we er een tiendaagse van de geestelijke gezondheid van. We tellen samen tien dagen af naar tien oktober. Voel je dus vrij om al vanaf 1 oktober evenementen te organiseren.

Voor wie?

Iedereen 

Wie kan Werelddag Geestelijke Gezondheid organiseren?

Iedereen die iets wenst te ondernemen rond Veerkracht en Geestelijke Gezondheid. 

Waarom?

'Samen Veerkrachtig' is de rode draad en dat is geen toeval. Veerkracht is datgene wat je nodig hebt om na een mentale tik een frisse start te nemen. Veerkracht helpt ieder van ons omgaan met de kleine en grote uitdagingen van het leven. Zorg dragen voor elkaar, dat is zorgen voor veerkracht.

Praktisch

Dit jaar rekenen we opnieuw op jullie creatief en organisatorisch talent. Inspiratie nodig? Wat denk je van een workshop 'fit in je hoofd', een infoavond over piekeren, waarom niet, een-goed-in-je-vel-fuif? Alles kan en mag, zo lang het maar leuk en inspirerend is. En het taboe rond geestelijke gezondheid helpt doorbreken, natuurlijk. Tien oktober is nog veraf, dat klopt. We nodigen jullie alvast uit om na te denken over straffe acties. Voorlopig geen flitsende ideeën? Geen probleem, we komen later bij je terug met meer nieuws en voorstellen. Omcirkel 1 tot 10 oktober met een rode stift (een groene of een gele mag ook). 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen